Balatonfüred a díszvendég

2020.01.27. 07:00

A megyebál tovább építi, erősíti a közösséget

Örömmel és büszkeséggel jönnek a rangos társadalmi eseményre és mutatják meg a település kincseit, értékeit – jelentette ki a település polgármestere annak kapcsán, hogy Balatonfüred lesz idén abál díszvendége.

Napló

Forrás: archív

Mint ismeretes, a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Mediaworks Hungary Zrt. – valamint megyei napilapja, a Napló – közösen rendezi meg a megyebált február 8-án, szombaton 19 órakor a megyeházán. Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy a megyebállal nemcsak hagyományt teremtettek és őriznek, hanem tovább építik, erősítik a megye közösségét.

Lapunk főszerkesztője, Néző László a Napló társadalmi szerepvállalását emelte ki, amelyben fontos részt képez az, hogy részt vegyen a napilap hasonló programok szervezésében, jótékonysági akciókban. Mint mondta, egy szerkesztőség nemcsak újságot ír, hanem kultúrát is terjeszt. Fontos, hogy a megyebálra a Napló pápai, ajkai, tapolcai és veszprémi ügyfélszolgálati irodáiban lehet regisztrálni, jegyeket vásárolni, ugyanakkor a jótékonysági célú tombolasorsolásra a szervezők várják cégek és magánszemélyek tárgyi felajánlásait.

Az idei díszvendég Balatonfüred polgármestere, Bóka István kijelentette, filmvetítéssel, kiállítással és bormustrával is készülnek a megyebálra, az esten fellép majd a város fúvószenekara és a Füred Dixieland Band, valamint Kéri Kitty és Figula János zenés-verses összeállítását is láthatják a bál vendégei. Nemes célként a báli tombolabevételből a balatonfüredi óvodák alapítványainak támogatását tűzték ki a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában