nagyon örültek a felajánlásnak

2020.01.25. 07:00

Célba ért a veszprémi puzzlekiállítás adománya

Az elmúlt hétvégén a Völgyikút Házban rendezte meg első kiállítását a nemesvámosi puzzlegyűjtő Czimmermann Balázs, aki száz egyedi, háromdimenziós puzzlemakettet mutatott be.

Molnár Sándor

Fejes Veronika, az Emberkék Alapítvány ügyintézője, Léberné Stáhl Katalin kuratóriumi tag, Czimmermann Balázs és Gajzer Éva főorvos az átadáson

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A négynapos rendezvényen befolyt összeg jelentős részét a Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztályának ajánlotta fel a gyűjtő, aki tegnap személyesen adta át a jótékonysági akció keretében összegyűlt 215 ezer forintot az Emberkék Alapítvány képviselőinek a kórházban.

Gajzer Éva főorvos, az alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, hogy kicsit meglepődtek, amikor Balázs megkereste őket, de nagyon örültek a felajánlásnak, és köszönik, hogy rájuk gondolt, mert van helye az adománynak. Egyre több felajánlás érkezik a gyermekosztály részére az alapítványon keresztül, és a most kapott összeg egy részéből a kórtermek mellett más kiszolgálóegységek is megújulhatnak az osztályon, illetve műszereket: például az asztmás gyerekek inhalálását segítő Babyhalert és a fülvizsgálatoknál használt otoszkópot is vásárolnak.

Fejes Veronika, az Emberkék Alapítvány ügyintézője, Léberné Stáhl Katalin kuratóriumi tag, Czimmermann Balázs és Gajzer Éva főorvos az átadáson Fotó: Molnár Sándor/Napló

Czimmermann Balázs sikeresnek ítélte az első alkalommal megszervezett kiállítást, amelyet főleg a hétvégi napokon kerestek fel sokan. A gyűjtő azt tervezi, hogy húsvétkor Székesfehérvárra, a nyáron Győrbe viszi el a különleges kiállítást és ott is szervez majd jótékonysági akciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában