Gazdára találtak az autók

2020.02.28. 07:00

Elkísértük nyereményeik átvételére a Mozaikkereső játék fődíjasait

Átvehették csütörtökön nyeremény­autójukat Mozaikkereső játékunk nyertesei az Autó-fókusz Kft. szombathelyi telephelyén. A játékban a Mediaworks 19 megyei napilapjának előfizetői tették próbára a szerencséjüket.

Juhász-Léhi István

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Napló nyertese, Magasháziné Rédecsi Viola Balatonfűzfőről utazott el a nyereményért Szombathelyre. Lapunk érdeklődésére mosolyogva elmondta: ő maga használja majd a személygépkocsit, dolgozni is ezzel jár ezentúl. A felvételen a szerencsés nyertesek láthatók a családtagjaik és a főszerkesztők körében, az értékes nyereményautók mellett.

A játék múlt év decemberében kezdődött, összesen 103 725-en vágtak neki a mozaikkeresésnek a 19 megyei napilap olvasói közül. A legtöbb beküldő a Kisalföld, a Vas Népe és a Zalai Hírlap előfizetői közül került ki. Az országos fődíjat, a három Toyota Yarist csütörtökön vehették birtokba a szerencsések az Autófókusz Kft. szombathelyi telephelyén.

Balla Emőke, a Napló főszerkesztője (jobbra) átadja a nyereményautó kulcsait Magasháziné Rédecsi Violának
Fotó: Cseh Gábor

A Napló nyertese, Magasháziné Rédecsi Viola Balatonfűzfőről utazott a nyereményért. Ő maga használja majd a kocsit, dolgozni is ezzel jár ezentúl. A hétvégén pedig máris Pápát veszi célba, hogy barátnőjének is megmutassa a fődíjat.

– Amikor megtudtam, hogy megnyertem az egyik Yarist, napokig azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány! Akkora meglepetés volt, hogy el sem hittem – mondta Magasháziné Rédecsi Viola, akinek 1992 óta jár a Napló. – Nem titok, mindig beküldök mindent. Álmomban sem hittem, hogy nyerhetek, mert nem vagyok egy szerencsés típus. Ám most fordult a kocka, ráadásul egy 17 éves Suzuki helyére érkezik az új autó. Magasháziné Rédecsi Viola az átadó előtt munkatársunknak azt is elmondta, a fia szabadságot vett ki és vitte őket az átadóünnepségre, de már ő hozza haza az új autót.

Fotó: Cseh Gábor

Marai Józsefné, a Zalai Hírlap nyertese Zalaegerszegről érkezett az átadóra. Negyven éve hűséges előfizető, rendszeresen játszik is, de nyereményt eddig még nem sikerült bezsebelnie. Nagyon örült, hogy most végre neki kedvezett a szerencse a sorsoláson. Ő nem vezet: menye és fia fogja használni a járművet. Ha pedig igazán kitavaszodik, közös kirándulást terveznek: hosszabb úton is kipróbálják az autót. A Toyota érkezésével egy 19 éves Suzuki időlegesen nyugdíjba vonulhat, azt majd az unoka kapja meg, aki hamarosan megszerzi a jogosítványt.

A Fejér Megyei Hírlapból rakta össze a mozaikot Tarjányiné Balázs Ildikó, aki egészségügyi okokból nem tudott eljönni Agárdról az ünnepélyes átadóra; később veszi majd át a nyereményautót.

Hadanich Dalma, a Mediaworks előfizetői marketingvezetője elmondta: a játékot azért hívták életre, hogy a hűséges olvasókat minden megyében jutalmazni tudják. Bízik benne, hogy a fődíjak nyerteseinek életét a Toyota szebbé és jobbá teszi, szívesen gondolnak vissza a játékra. A három szerencsésnek külön gratulált, de minden résztvevőnek megköszönte a részvételt a Mozaikkeresőben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában