Fokozódtak az óvintézkedések Devecserben

A polgármesteri hivatalban március 17-től határozatlan időre felfüggesztették a személyes ügyfélfogadást.

Borsos Renáta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrás: Kaboldy/wikimedia

Személyes ügyintézésre csak rendkívüli, halaszthatatlan ügyekben lesz lehetőség.

A Devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház március 17-től határozatlan időre bezárt. A védőnői szolgálatról is döntés született. Családlátogatást csak az újszülötteknél, valamint indokolt esetben végeznek a védőnők.

A járóbeteg-szakrendelések szintén szünetelnek március 17-től, kivéve a reumatológiai szakrendelést, mivel az ott végzett beavatkozások csekély fertőzési veszéllyel járnak. Az ellátás beutaló- és időpontköteles.

A Devecseri Használtcikk-piac – egyeztetve a piacot üzemeltető Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft-vel, figyelembe véve az árusok, valamint a Devecseri Roma Nemzetiségi Önkormányzat kérését – ellenkező felső utasításig továbbra is nyitva tart a higiéniai előírások betartásával.

A városvezetés nem győzi hangsúlyozni azt, hogy azon magyar állampolgárok, akik fertőzött országokból tértek haza, feltétlenül tartsák be a hatósági otthoni karantén szigorú szabályait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában