Élsportolókkal együtt ünnepelték a gyereknapot Balatonfüreden

Kitűnő hangulattal, több helyszínen és színes, játékos programokkal várták a gyereknapon a kicsiket és szüleiket a szervező Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. Füredkult dolgozói.

Kovács Erika

A gyerekek nagyon örültek annak, hogy együtt játszhattak mások mellett a Balatonfüredi Kézilabda Sport Egyesület több tagjával, így Vajda Hubával és Draskovics Gellérttel Fotó: Füredkult

A gyereknap Balatonfüred első, nagyobb szabású közösségi programja volt a járványhelyzet után. A résztvevők szép számmal érkeztek, és arról beszéltek, hogy nagyon örültek annak, ha távolabbról is, de végre találkozhattak másokkal. A szervezők, ahogy Schmidtné Kositzky Anett, a Füredkult ügyvezető igazgatója elmondta, kiemelten kezelték a higiéniai biztonságot, így előre kellett jelentkezni a gyereknapra, és a résztvevőktől azt is kérték, hogy akik nem egy háztartásban élnek, egymástól legalább másfél méterre tartózkodjanak.

Mindemellett folyamatosan fertőtlenítették a játékokat és a különféle eszközöket is. Emiatt több feladat is adódott, így a Füredkulttól mindenkinek jutott valamilyen teendő a gyereknapon, a teremőrtől kezdve egészen a vezetőkig.

A gyerekek nagyon örültek annak, hogy együtt játszhattak mások mellett a Balatonfüredi Kézilabda Sport Egyesület több tagjával, így Vajda Hubával és Draskovics Gellérttel
Fotó: Füredkult

A programsorozat a Vaszary kertből indult, és Balatonfüred számos helyszínén vidám, játékos meglepetésekkel várták a gyerekeket, ami a város ajándéka volt a legkisebbeknek a türelmükért, kitartásukért, így nem véletlenül nevezték el a napot Füredi Gesztusnak. A gyerekek nagyon örültek annak, hogy együtt játszhattak mások mellett a Balatonfüredi Kézilabda Sport Egyesület több tagjával, így Vajda Hubával és Draskovics Gellérttel. Aztán a sok izgalmas játék végén egy helyi fagylaltozó finom édességgel ajándékozta meg a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában