egy héttel hosszabb lesz

2020.07.02. 07:00

Színes programokat kínál a veszprémi napközis tábor

Egy héttel hosszabb idén a napközis tábor a megyeszékhelyen.

Marton Attila

Rengeteg élmény várja a gyerekeket a táborban

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A hétfőn kezdődött nyári tábornak idén ismét a Deák Ferenc Általános Iskola ad otthont. Fábián József, a Veinszol igazgatója elmondta, a napközis táborra összesen mintegy kétszázan jelentkeztek a város általános iskoláiból, de a résztvevők száma folyamatosan változik a következő hetekben. Akad olyan diák, aki csak néhány napot jár, és olyan tanuló is, aki több hétig vesz részt a táborban. Hozzátette, a táborban az állandó veszprémi lakóhelyű, 1–7. évfolyamokat végzett diákok vehetnek részt.

A térítési díj nem változott a tavalyihoz képest, az összegből a napi háromszori étkezést és a programokat finanszírozzák.

Rengeteg élmény várja a gyerekeket a táborban
Fotó: Balogh Ákos/Napló

Horváth Miklós táborvezető pedagógus kiemelte, a tábor ezúttal egy héttel hosszabb lesz: nem öt, hanem hat hétig tart. Kérdésünkre elmondta, a diákoknak a korábbi évekhez hasonlóan színes programokat szerveznek. A tervek között buszos kirándulás, mozilátogatás, múzeumpedagógiai foglalkozások, állatkerti látogatás és sétahajózás is szerepel. A hat hét alatt tizenhárom pedagógus és pedagógiai asszisztensek foglalkoznak a gyermekekkel, akiknek nagyjából hetven százaléka alsó tagozatos.

A tábor június 29-től auguszt­us 7-ig működik minden hétköznap hét és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában