nemzeti konzultáció

2020.08.10. 07:00

Venczel Csaba szerint fontos visszajelzés

Rendkívül jó gyakorlatnak tartom, hogy a nemzeti konzultáció keretében a kormány rendszeresen kikéri a véleményünket – fogalmazott lapunknak Venczel Csaba önkormányzati képviselő, a Tarczy Lajos Általános Iskola igazgatója.

Polgár Bettina

Venczel Csaba vallja, a járvány elleni védekezésben mindenkire szükség van Fotó: archív

Kiemelte, a közel másfél millió válaszadó visszajelzésének elemzése jelentős támogatást nyújt a felelős döntések meghozatalához.

– Különösen fontos ez a világméretű koronavírus-járvány közepette, mivel egyszerre kell biológiai, lelki, társadalmi és gazdasági ellenszert kifejleszteni. A kérdéssor ezért rendkívül átfogó. Érinti az idősek védelme érdekében tett intézkedéseket, mivel ők a legveszélyeztetettebbek. Emellett pedagógusként támogatom az iskolás gyermekeket nevelő családok és kollégáim internet-hozzáférésének ingyenessé tételét, hiszen ennek hiánya nehezítette a tananyag elsajátítását. Fontosnak tartom továbbá a munkahelyek védelmét, valamint a nyerészkedők és haszonlesők támadásainak kivédését – hangsúlyozta Venczel Csaba.

Venczel Csaba vallja, a járvány elleni védekezésben mindenkire szükség van Fotó: archív

– A kérdéseket nemcsak a kormánynak, hanem magamnak is megválaszoltam, mivel engem is érint, és a védekezésben rám is szükség van, és mert tudom, hogy önmagában az egészségügyi ellátórendszer, a kormány vagy az önkormányzatok nem lehetnek eredményesek – mutatott rá a pápai iskolaigazgató a Naplónak nyilatkozva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában