húsz éve város balatonfűzfő

2020.10.08. 19:43

Családi programok az évfordulón

2000. június elsején, belügyminiszteri előterjesztésre Balatonfűzfő nagyközségnek városi címet adományozott Göncz Árpád köztársasági elnök. Ennek évfordulóját múlt héten ünnepelték meg a városban.

Szendi Péter

Gyerekek, felnőttek egyaránt jól érezték magukat

Fotó: Szendi Péter

Az ünnepi események másnapján családi programot tartottak a közösségi ház színterében a Fűzfői 20 + 20 jubileumi körtúrát követően.

Az időjárás szerencsére nagyon kellemes volt, így gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezték magukat.

A népi hagyományőrző ügyességi játékokat sokan kipróbálták, de nagy sikere volt Frici bohóc műsorának is. A Mézengúz gyermekzenekar koncertjére már kis híján megtelt a színtér. Őket követte a közösségi házban a Sunset Lux zenekar, amely nagy sikert aratott.

Gyerekek, felnőttek egyaránt jól érezték magukat Fotó: Szendi Péter

Most először – de a szervezők reményei szerint nem utoljára – lépett fel a településen a várpalotai FunThomas Band, amely örökzöld slágereket adott elő. A koncert különlegessége az volt, hogy a Balatonfűzfőn élő Prei Gábor ült a szintetizátor mögött. Ismét bebizonyosodott, hogy az élő zenének még mindig varázsa van.

A családi napot a Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár szervezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában