jótékonyság

2020.10.22. 11:00

Veszprémi kápolnának adományozott a Jaguar Club

A Szent Anna-kápolnában rendeztek adományátadó ünnepséget, melyen a Magyar Jaguar Club 422 ezer forintot adományozott a Padányi Katolikus Iskolának azért, hogy a kápolna harmóniumhoz jusson.

Juhász-Léhi István

Darnai János atya

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Darnai János atya elmondta, szeptemberben volt a Magyar Jaguar Clubnak találkozója Veszprémben, melynek keretében jótékonysági koncertet is szerveztek az Anna-kápolnában. A tradicionális brit márka hívei az eseményen a társadalmi felelősségvállalás jegyében gyűjtöttek az Anna-kápolna harmóniumának megvásárlására.

– Nagyon meghatódtam, mert mindez élő példája annak, hogy tettekben nyilvánul meg a krisztusi szeretet – hangsúlyozta a Padányi lelki igazgatója.

Gulya Péter, a Magyar Jaguar Club elnöke kiemelte, egyesületük baráti társaság. Huszonöt éve működik, a lelkesedés, a szeretet tartja össze.

– Nem csak pénzben mérik a sikert. Az a sikeres ember, akinek a lelkében boldogság, nyugalom van akkor is, ha nincs sok pénze. A pénz nem boldogít, az egy eszköz arra, hogy az ember jobban érezze magát – fogalmazott.

Darnai János atya

Elmondása szerint a klub adományozása nem új keletű, hiszen évek óta gyűjtenek, legyen szó óvoda vagy kárpátaljai iskola megsegítéséről.

– Kell egy közösség az ember életében, ahol elfogadják őt – tette hozzá az elnök, aki Darnai János atyának adta át az esemény emlékoklevelét. Az ünnepségen részt vett az iskola igazgatója, Szabó László Miklós is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában