közlekedés

2021.03.16. 18:16

Lezárások a 8-as főúton – Fontos információk a közlekedőknek

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. újabb fejlesztéseket és ezzel együtt forgalomkorlátaozásokat jelentett be a 8-as elkerülő úton.

Marton Attila

Útlezárás a déli elkerülőn

Fotó: nif.hu

Teljes szélességében megállítják a forgalmat a Veszprémet elkerülő 8-as főúton a Füredi és a Tapolcai csomópont közötti szakaszon március 17-én, szerdán és március 25-én, csütörtökön 11 és 13 óra között mintegy tíz-tizenöt percre, tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. Hozzátették, az ideiglenes útlezárásra optikai légvezeték kiváltása miatt van szükség.

Lezárják a repülőtéri bekötőutat

Fotó: nif.hu

Építési munkálatok miatt lezárják a 8-as főút és a szentkirályszabadjai repülőtéri bekötőút csatlakozását március 18. és április 1. között, közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. Hozzátették, a 8-as út mindkét irányban egy sávon továbbra is járható marad, ugyanakkor a lezárással érintett területek Szentkirályszabadja felől közelíthetők csak meg a következő két hétben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában