adomány

2021.03.07. 07:00

Védőeszközöket és bútorokat kaptak hátrányos helyzetű fiatalok

Hátrányos helyzetű fiataloknak adományozott bútorokat, valamint a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges orvosi és FFP2-es maszkokat, továbbá kézfertőtlenítő szereket a Veszprém Megyei Kormányhivatal.

Juhász-Léhi István

Takács Szabolcs (jobbra) adta át az adományokat Molnár Rolandnak Fotó: Veszprém Megyei Kormányhivatal

A kisbusznyi adományt Takács Szabolcs kormánymegbízott személyesen adta át Molnár Rolandnak, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnökének – tájékoztatta a Naplót a Veszprém Megyei Kormányhivatal.

A kormánymegbízott elmondta: a kormányhivatal az egyesülettel kötött együttműködési megállapodás értelmében évente több programon keresztül segíti a szervezet támogatottjait. Takács Szabolcs hozzátette: ezúttal a szervezet kérésére állítottak össze adományt a hivatal épületeiben már nem használt tárgyakból.

Takács Szabolcs (jobbra) adta át az adományokat Molnár Rolandnak
Fotó: Veszprém Megyei Kormányhivatal

A székekből, szekrényekből, íróasztalokból, valamint szőnyegekből álló szállítmányt a hivatal autója szállítja ki a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesülethez, ahonnan a gondozott fiatalok otthonába kerülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában