Ferenczy Gábor: Az oltás egészségügyi biztonságot jelent

Mindkét oltást megkaptam, és bízom abban, hogy rövidesen tudok találkozni a gyerekeimmel, unokáimmal, érvelt a vakcina mellett Ferenczy Gábor, Alsóörs alpolgármestere.

Kovács Erika

Ferenczy Gábor, Alsóörs alpolgármestere: Nagy örömmel fogadtam Bardóczi Miklós háziorvos hívását, aki jelezte, hogy van lehetőség a kínai vakcinára

Fotó: Kovács Erika/Napló

- Nagy örömmel fogadtam Bardóczi Miklós háziorvos hívását, aki jelezte, hogy van lehetőség a kínai vakcinára – idézte fel az első oltást Ferenczy Gábor, aki alapbetegsége miatt ennek különösen örült.

Alsóörs alpolgármestere elmondta, azóta már a második vakcinát is megkapta, és sem az oltások beadásakor, sem később nem vett észre kellemetlenséget, illetve mellékhatást, és azóta is jól érzi magát, minden rendben van.

Úgy fogalmazott, az oltások után már nagyobb biztonságban érzi magát, de természetesen továbbra is betartja a szigorú járványügyi előírásokat, így például viseli a maszkot, ügyel a távolságtartásra, a korábbinál is gyakoribb kézmosásra, fertőtlenítésre. Azt javasolta, saját és mások egészségügyi biztonsága érdekében, ezeket érdemes továbbra is mindenkinek betartani.

Elismeréssel beszélt az egészségügyi dolgozók munkájáról, illetve a helybeli oltópontról, amit a művelődési házban alakítottak ki, ahol előre megbeszélt időpontban, biztonságos körülmények között oltotta be az embereket a háziorvos.

Ferenczy Gábor, Alsóörs alpolgármestere: Nagy örömmel fogadtam Bardóczi Miklós háziorvos hívását, aki jelezte, hogy van lehetőség a kínai vakcinára Fotó: Kovács Erika/Napló

Az alpolgármester örömmel beszélt arról, hogy az oltás után néhány hét múlva remélhetőleg már találkozhat a családjával, így gyermekeivel és unokáival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában