Veszprém

2021.06.10. 15:00

Bevonják a lakosságot

Interaktív rendezvénysorozatot indít jövő héttől a Veszprém-Balaton 2023 Zrt., hogy minél többen csatlakozzanak az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program szervezéséhez és népszerűsítéséhez.

Marton Attila

A VEB 2023 VELED elnevezésű programsorozat első találkozóját június 17-én, csütörtökön 16 órától tartják a Fenyves utcai Malomkertben. A program résztvevői számos információt tudhatnak meg az EKF kiemelt infrastrukturális beruházásairól, mint például az Acticity vagy a Ruttner-ház, és szó lesz a Cholnoky család hagyatékáról, valamint a városrészi kertkávézókról is. A szervezők bíznak benne, hogy a bárki számára nyitott személyes találkozók lehetőségét kihasználva, a projektgazdákat megismerve többen is kedvet kapnak hozzá, hogy hozzájáruljanak az EKF programjainak megvalósításához. Nyáron és ősszel négy veszprémi és három vidéki helyszínen lesz lehetőség a szervezőkkel egyeztetni, a projekteket megismerni. A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában