A rendőrség is jelen volt a Kékszalagon

Kiemelten kezeli a rendőrség a közbiztonságot, illetve a bűnmegelőzést, ezért egy országos program keretében a balatonfüredi rendőrök megjelentek az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj rajtjánál is a zsúfolásig megtelt füredi mólón.

Kovács Erika

Bujpál Tamás főtörzszászlós, rendőrségi motoros, valamint Gézárt Viktor zászlós Bors nevű belgajuhász szolgálati kutyájával, a balatonfüredi mólónál

Fotó: Kovács Erika

-A verseny miatt rengetegen érkeztek Balatonfüredre, és a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a közbiztonság fenntartására, a közlekedési balesetek megelőzésére, érvelt a program mellett Csizmadiáné Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtószóvivő. A rendőrök ezúttal a Police Coffee nevű országos bűnmegelőzési programban, egy kávé mellett bűnmegelőzési kiadványokkal, személyre szóló vagyon- és áldozatvédelmi tanácsokkal várták az érdeklődőket, fókuszálva az idegenforgalmi szezonra.

Bujpál Tamás főtörzszászlós, rendőrségi motoros, valamint Gézárt Viktor zászlós Bors nevű belgajuhász szolgálati kutyájával, a balatonfüredi mólónál
Fotó: Kovács Erika

 

A nyári szabadságok alatt ugyanis előtérbe kerül a vagyonbiztonság, különös tekintettel az otthonokra, illetve a biztonságos strandolásra. Akik kerékpárral érkeztek, regisztrálhattak az országos BikeSafe rendszerbe, mely egy esetleges lopásnál segíti a kétkerekű mielőbbi megtalálását. A helyszínen kerékpáros, kutyás és motoros járőrök is megjelentek, és beszélgettek az érdeklődőkkel a biztonságról, illetve a bűnmegelőzésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában