Legolvasottabb hírek júliusban

2021.12.28. 08:00

Borzasztó sofőrök és eldőlt daru Veszprémben, hollywoodi sztárok a füredi cukrászdában

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

10. Előzés dupla záróvonalon: újabb ámokfutót videóztak le a 8-as főúton

Alig két héttel az előző hajmeresztő eset után újabb, a 8-as főúton készült videó került fel a 8-as Főút Hírei / Baleseteinek megelőzése közösségi oldalra. 
 

9. Éjjel zavarja a veszprémi tömbházban lakókat a pékség miatti zaj

Éjszaka nem tudnak aludni a Haszkovó utca egyik tömbházának lakói, mert közelükben egy pékség működik, amelyből termékeket szállítanak el, és amelybe árukat visznek. A rakodást muszáj elvégeznie a vállalkozásnak, hogy életben maradjon. A zajhatás csökkentésére kellene, esetleg hatósági segítséggel, megoldást találni.

 

8. Nap mint nap lopott kedvenc veszprémi áruházából a 71 éves törzsvásárló

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 71 éves nőt, aki gazdag árukészletet halmozott fel a lakásán. Egy veszprémi áruház képviselője személyesen tett bejelentést a rendőrségen 2021. július 26-án arról, hogy az egyik törzsvásárlójuk az elmúlt hónapokban rendszeresen lopott lakberendezési termékeket az üzletükből. 

 

7. Kifogott rajta a veszprémi körforgalom – Videó

Ezt már mi is nehezen hisszük el, hogy minden hétre jut egy sofőr, aki nem ismeri a KRESZ-t, és mindenáron szemből akar behajtani a veszprémi körforgalomba. Pedig nem olyan bonyolult... vagy mégis?

 

6. Rádőlt egy daru a Szentháromság szoborra a veszprémi Várban

Rádőlt egy daru a Várban lévő Szentháromság szoborra július 6-án. A daruban hárman tartózkodtak, ők könnyebben megsérültek. Kettejüket kórházba szállították.

 

5. A rendőrök betörték az ajtót, de már nem tudtak segíteni a veszprémi asszonyon

Hozzátartozók kérték a hatóságok segítségét, mert nem tudtak bejutni egy veszprémi lakásba a rokonukhoz. A rendőrök befeszíttették az ajtót, a lakásban egy idős asszony holttestét találták meg.

 

4.  Világcég jött Nemesvámosra – Félezer állást kínálnak

Húsz ország közötti versenyt nyert meg Nemesvámos a hatmilliárdos beruházással, ezt közölte Szijjártó Péter miniszter a modern raktár logisztikai eszközöket gyártó Knapp Hungary Kft.-nél július végén. A cég a bezárt MTD Kft. helyén működik, ahol 456 ember dolgozott, és üresen maradt 90 ezer négyzetméter.
 

3. Hollywoody sztárok tértek be a balatonfüredi cukrászdába

Az Oscar-jelölt Ethan Hawke-kal, a Golden Globe-díjas Oscar Isaac-kel, és Michael Benjamin Hernandezzel futhattunk össze múlt hét július 4-én, ha szerencsénk volt és épp Balatonfüreden jártunk. A három színész ugyanis a Balaton északi partján járt és kávézott. 


 

2. Halálos baleset történt Kislődnél

Egy ember meghalt a helyszínen, amikor összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó a 8-as számú főúton, Kislődnél július 7-én. A személyautó 67 éves sofőrje járművével, egy Citroen Saxóval eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol félfrontálisan ütközött a Peugeot kisteherautóval. A személykocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.
 

1. Tombolt a vihar a Balatonnál – Balatonfüredről és Tihanyból érkezett a legtöbb bejelentés

Óriási eső zúdult a Balaton déli partjának városaira, Siófokon a tűzoltókat folyamatosan hívják vízbetörésekhez, kidőlt fákhoz július 17-én. Országosan estig körülbelül kétszáz esetben riasztották a tűzoltókat a viharkárok felszámolásához, főként a déli és a nyugati megyékben, továbbá a fővárosban és Pest megyében. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában