Ünnep

2021.12.06. 17:01

Összefogtak adventre Révfülöpön

Első alkalommal fogtak össze a vállalkozók a Kőfeszttel és két önkormányzati képviselővel, hogy a Halász utcában adventi ünnepséget rendezzenek.

Tóth B. Zsuzsa

A Görömbő Kompánia interaktív népi betlehemes műsora nagy sikert aratott az adventi hétvégén

Forrás: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A két napos programmal sikeresen megszólítottak minden korosztályt. A gyerekeket szöszmötölésre, kézműves foglalkozásra hívták, de volt kirakodó vásár, a Tóparti Galériában Csesznák Verka helyi grafikus munkáiból kiállítást rendeztek, Miklós Tamás történész pedig a téli Balatonról tartott előadást. A Fővárosi Nagycirkusz néhány előadóművésze, Lombos Márton bűvész, Sulyok Pál Szilárd, Gróf Olívia és Sneller Szilvia artista a színpad elé szögezte a hálás közönséget. 

 

A Görömbő Kompánia interaktív népi betlehemes műsorához partnerek voltak kicsik és nagyok, de sikert aratott a pásztor köszöntés és a Tördemic Táncegyüttes regölése, betlehemes műsora is. A résztvevők adventi üzeneteket bocsátottak vízre, pásztortüzet gyújtottak, közösen énekeltek. Másnap pedig megérkezett a Mikulás és a Békás banda szórakoztatta a vendégeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában