Összefoglaló

2022.01.10. 16:00

Búcsú a vasúti tragédia áldozatától, életmentő igazgatóhelyettes és oltatlan pedagógusok - a hét legolvasottabb hírei

Mutatjuk az elmúlt hét legolvasottabb híreit.

Forrás: Kovács Erika/Napló

Öten hiányoznak, bár senki nem mondott fel a herendi iskolában

December 15-én még hat olyan nevelő volt a Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában, akik nem voltak beoltva. Azóta közülük egyvalaki már felvette az oltást, ketten – a január 5-ei állapot szerint - még nincsenek beoltva. A teljes cikk ITT olvasható.

Veszprém megyei iskolák az élmezőnyben

Az Oktatási Hivatal évről évre közzéteszi azoknak az iskoláknak a listáját, ahol a pedagógiai munka fejlesztő hatása az átlagosnál nagyobb. A teljes cikket ITT találják.

Életet mentett a zeneiskola igazgatóhelyettese Várpalotán

Már az is elég sorsszerű, hogy éppen egy mentőtiszti főiskolába járó, részállású mentő-gépkocsivezető a zeneiskola igazgatóhelyettese Várpalotán, de az, hogy éppen akkor ért a munkahelyére, amikor egy 60 év körüli nő rosszul lett az iskola kapujában, kész csoda. Hogy mi történt pontosan, arról ITT olvashatnak.

Kigyulladt egy ház Tapolcán

Tűz ütött ki egy családi házban Tapolcán, a Köztársaság téren. A részleteket ITT olvashatják.

Fiatalok tragédiája: Sümegen temették el Gergőt

Hatalmas tömeg kísérte utolsó útjára a 19 éves Gergőt a sümegi temetőben szombat délután, ahol családján kívül sokan búcsúztak tőle. A fiatal röplabdás előtt nagy jövő állt az élsportban, sírját beborították a fehér virágok. Tudósításunk a megrendítő búcsúról ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában