Tesztelték a működést

2022.11.15. 14:05

Kiválóra vizsgázott a Tourinform Veszprém iroda 2022-ben

A Tourinform márka tulajdonosa, a Magyar Turisztikai Ügynökség idén is próbavásárlások során tesztelte a hazai Tourinform irodák teljesítményét.

NA

 A Tourinform Veszprém irodájában, 2022. évben folytatott próbavásárlások során az iroda 97%-os teljesítményt nyújtott, magasan meghaladva a 83%-os országos átlagot. 

A Tourinform irodák biztosítják a hazai turisztikai intézményrendszer alapját. Az egységes szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség Tourinform Minőségbiztosítási Rendszert működtet, melynek egyik sarokpontja a főszezonban és a szezonon kívül végzett írásos, telefonos és személyes próbavásárlás. 

A mystery shopping keretében cél az irodák elérhetőségének, a kapcsolatfelvétel minőségének, a szituációkhoz illő ajánlatok tételének, az informátorok proaktivitásának, hozzáállásának és nyelvtudásának, valamint az irodák külső és belső környezetének felmérése.

 

A tesztelés során a SCORECARD csoportosítás mutatja meg a leginkább fejlesztendő területeket.  Ezen értékelés alapján a Tourinform Minőségbiztosítási Rendszerbe a Tourinform Veszprém 95%-os eredménnyel került.  A Tourinform Veszprém iroda az idei országos átlagnál a vizsgált kritériumok esetében lényegesen jobban teljesített.

A kitűnő eredmények eléréséhez a Tourinform Veszprém csapatának magas szintű szakmai felkészültsége, proaktivitálsa, csapatszelleme, a folyamatosan megújuló, szakmailag jól előkészített szolgáltatásbővítések is hozzájárulnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában