Útfelújítások Veszprémben

2022.12.24. 12:01

Az ünnepek után folytatódik a kivitelezés

Kötő- és kopóréteg is került az útfelújítással érintett útszakaszokra az ünnepek előtti napokban a megyeszékhelyen.

Marton Attila

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Cholnoky út felújítása befejeződött, a szakaszon tereprendezési munkák folynak, és elkészült a Cserepes utca aszfaltozása is. Utóbbiban a járdaépítés befejező munkálatai vannak még hátra – mondta el kérdésünkre Hegyi László, a kivitelező Swietelsky Magyarország Kft. területi főmérnöke. Hozzátette, a Budapest úton a kötőréteget vitték fel az elmúlt napokban, itt a szegélyépítési munkák befejeződtek, valamint jól halad a járda térkövezése is. Az Almádi utat egyelőre nem marták fel, szegélyépítési munkálatok folytak azon a szakaszon. Jó hír a közlekedőknek, hogy elkészült a Zrínyi és a Martinovics utca, itt már csak kisebb tereprendezési munkák vannak hátra. 

Fotós: Penovác Károly/Napló

Hegyi László elmondta, az időjárás is befolyásolja, hogy a két ünnep között és január elején milyen feladatokat tudnak végezni. A főmérnök a kivitelezési munkálatok miatt továbbra is a közlekedők türelmét kéri. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában