Ülésezett a BFT

2022.12.16. 17:00

Fókuszban a Balaton biztonsága: díjazták a legjobbakat

A balatoni közbiztonságért végzett munkáért díjat adtak át a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) ülésén Balatonfüreden, a Kisfaludy Galériában december 16-án, pénteken.

Kovács Erika

Balról Pfeifer Péter tűzoltó alezredes, mellette Tóth Péter vízimentő hajóvezető,az idei "a Balaton Régió Közbiztonságáért dij kitüntetettjei

Fotó: Nagy Lajos / Veszprémi Napló

Tóth Péter, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület mentőhajó-vezetője és Pfeifer Péter alezredes, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője vehette át Czunyiné Bertalan Judittól és Bóka Istvántól, a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) elnökétől a Balaton Régió Közbiztonsági Testület által alapított, Balaton Régió Közbiztonságáért díjat. Méltatta Bóka István Jamrik Péter, a BFT Közbiztonsági Testület elnöke munkáját, illetve az összefogást, a Balaton biztonságáért végezett szervezőmunkát. Jamrik Péter egyebek mellett arról beszélt, hogy idén 20. alkalommal adják át a díjat, amivel, a mostani két díjazottal együtt már 57 kiváló szakember munkáját ismerték el. 

Középen Czunyiné Bertalan Judit és Bóka István polgármester, a BFT elnökei
Fotós: Nagy Lajos / Veszprémi Napló

– A díj nagyon megtisztelő, átvételekor meghatódtam – ezt Tóth Péter mentőhajó-vezető mondta lapunknak. Hozzátette, az elismerés erőt, „töltekezést” ad a későbbiekre nézve is, hogy legalább az eddigi színvonalon, vagy még nagyobb odaadással végezze a munkáját, amelyet hivatásának tekint. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában