Autósok, figyelem!

2023.02.16. 14:00

Cserélik a vízvezetéket, lezárják a Kossuth utcát Tihanyban

Lezárják Tihanyban a Kossuth utcát a Visszhang utcától a Mádl Ferenc térig, illetve a postahivatalig február 20-án 10 órától március 17-én 13 óráig, a forgalmat elterelik, közölte Tósoki Imre.

Kovács Erika

Forrás: Pixabay

A polgármester azt mondta, a lezárást indokolja, hogy megkezdődik a gerincvezeték és a házi vízbekötések cseréje, amit a Dunántúli Regionális Vízmű saját költségen végez, 500 millió forintért. Már elhasználódott a 60 évesnél is öregebb vízvezeték, emiatt gyakran meghibásodott. A munkálatokat a tervek szerint év végéig befejezik. A munka alatt a gyalogosok közlekedhetnek, és az áruszállító járművek is behajthatnak az üzletekhez. Az érintett területen élőket arra kérik, autóikkal álljanak be az udvarukba, vagy vegyék igénybe a Major utcai parkolókat. A központban a parkolást felfüggesztik, de a célforgalom behajthat oda. A lezárás miatt megváltozik a buszközlekedés is. A részletekről a város honlapján lehet olvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában