Tisztújító közgyűlés

2023.03.08. 08:00

Molnár Roland lett a régi-új elnök

Tisztújító közgyűlést tartott hétfőn este a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület. Az eseményen immár hatodik alkalommal választották elnökké Molnár Rolandot.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló-archív

Molnár Roland a Napló érdeklődésére elmondta, 30 szavazattal ismét elnökké választották. Új alelnöke is lett az egyesületnek Váradiné Sziklai Erika személyében, a titkár Turi Andrea maradt. A tíz elnökségi tagból pedig három változott, Angyal Éva, Király Alexandra és Vass Andrea érkezett. A régi-új elnök hangsúlyozta, a megújulást tűzé ki célul, ám jól bevált programjaikat megtartják. Ugyanakkor a célkitűzéseik nem változtak: kiemelten kezelik ezután is az adománygyűjtő rendezvények megtartását és jótékonysági programjaikat. 

– Az új támogatók keresése mellett szeretnénk még több pályázatot írni – hangsúlyozta Molnár Roland. – Oda kell figyelnünk arra is, hogy a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület ne egyszemélyesnek tűnjön. Jó emberek alkotják az egyesület, akik tehetségesek és tudnak együtt dolgozni.

Az elnök hangsúlyozta azt is, programjának része az is, hogy a tagfelvételre és toborzásra is komoly hangsúlyt fektet. Felhívta a figyelmet arra is, hogy 2023-ban is lesz jótékonysági bálja és süteményvására a közösségnek. Most viszont a következő feladatra, a húsvéti adományosztásra fókuszálnak munkatársaival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában