Tapolca Tópart Fesztivál

2023.04.20. 13:00

Ha tavasz, akkor fesztivál a tóparton

A Tapolca Tópart Fesztivált április utolsó hétvégéjén rendezik a Malom-tó partján koncertekkel, gasztro- és kézműves sétánnyal, gyermekprogramokkal

Tóth B. Zsuzsa

A Tapolca Expón idén is itt lesz Szarka Zsófi Fotó: archív

Idén az expó is ekkor és ott lesz, ezúttal szabadtéri formában, a kiállítás és vásár látogatóit is várja a tópart a régió kézműves kiállítóival és alkotóival. Április 28-án Rosta Géza gyermekműsora nyitja a sort, majd Dobó Zoltán polgármester megnyitóbeszédét a Mehringer Akusztik koncertje és a kertmoziban a Kincsem című film vetítése követi. Másnap szabadtéri jógával indulnak a programok, lesz örömdobolás Franczia Danival, bemutatkozik a Ziránó Bábszínház, a Csobánc Népdalkör, a Batsányi Néptáncegyüttes és este Pély Barna ad koncertet a Culture Cuvée előtt. 

Április 30-án közös futásra indulhat mindenki a Tapolcai Trappolókkal, játszik a Széltoló együttes, a Jag Project, a Szirtes Dávid Akusztik, a Merry Go Round Duó, a The Analit Akusztik és a pepita 77, valamint lesz hangszersimogató is. Május elsején Ribizli bohóc érkezik, Farkas Mihály gitározik és a Maya ’n’ Peti játszik. A fesztiválon lesz fanyűvő játékpark, és a Magyar Hagyományőrző Faművesek sem hiányoznak. A szabadtéri expón 29-én 15 órakor látványfőzés lesz Szarka Zsófival, és Bagyó Árpád miniatűr gőzgépeit, valamint Zentai Gábor tapolcai képeit is bemutatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában