Mindenki a kicsik kedvét kereste

2023.06.10. 16:00

Nagy sikert aratott a somlószőlősi gyereknap

Összefogással sikerült ugrálóvárat, légvárat szerezni, a gyerekek zenés utazást tehettek a Föld körül, csodavarázslatokban lehetett részük, és élvezték a hatalmas buborékok show-ját.

Tóth B. Zsuzsa

A somlószőlősi gyereknapon mindenki a kicsik kedvét kereste

Forrás: szervezők

Felkapaszkodtak a traktormászókára, nem maradtak ki a falusi vonatozásból, megmozgatta őket az ügyességi és a szellemi vetélkedő. 

Rajzoltak az aszfaltra, hagyták magukat babusgatni, örültek az arcfestésnek, de a nap eseményei közé tartozott a jövőbe tekintő gyermeknapi közös faültetés és a születéskavicsok kihelyezése is, hagyományteremtő szándékkal, a legifjabb somlószőlősi polgárok nevével. Mostantól bárki, akinek kötődése van a településhez, elhelyezheti színes kavicsát. Az elkészítésben szívesen segítenek a Somlószőlősért Egyesület tagjai. 

A nagy napon a gyerekeket megvendégelték a szervezők, elfogyott többek között 500-nál is több palacsinta. Az időjárás kegyes volt, de a sikerhez elengedhetetlen volt a rengeteg önzetlen segítő és támogató hozzáállása is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában