Minőségi szolgáltatás

2023.07.13. 11:00

Autót kaptak egy évre: sokan elismerik a vízimentők munkáját

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMMSZ) és a BMW Group Magyarország együttműködéseként a Balatonfüredi Yacht Clubban, a VMMSZ telephelyén ünnepélyesen átadtak a minap egy BMW X4-es autót, amit az egyesület egy éven át használhat.

Kovács Erika

Gombos Zoltán, az autós cég ügyvezető igazgatója átadja a kulcsot Bagyó Sándornak, az VMMSZ elnökének. Mellettük áll Dárdai Miklós alelnök

Fotó: Kovács Erika/Napló

– Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatunk a VMMSZ támogatóihoz. A csapat tagjai minden idejüket, energiájukat, figyelmüket mások mentésének, támogatásának szentelik, mely a nyári időszakban különösen intenzív. Szeretnénk a munkájukat segíteni egy biztonságos autóval a még hatékonyabb mentések érdekében. Vállalatunk számára az elkötelezettség, állhatatosság, emberség, ismeretterjesztés olyan fontos értékek, melyekre példaként tekintünk. Bízunk benne, hogy a felajánlott autóval hozzájárulhatunk a szervezet munkájának további sikeréhez – mondta el Gombos Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója. 

Bagyó Sándor, a VMMSZ elnöke kiemelte: – Különösen jóleső érzés, hogy tevékenységünket egy ilyen prémium minőségű járműveket forgalmazó cég figyelemre méltónak, támogatásra érdemesnek találja, a márka a minőséget, az innovációt jelenti. A VMMSZ a vízi mentésben próbálja a megbízhatóságot, kiszámíthatóságot, a minőségi szolgáltatást megteremteni. A mostani támogatás inspirál bennünket, hogy jó úton járunk, és továbbra is elkötelezetten végezzük a feladatunkat. Civil szervezetként különösen fontos számunkra támogatóink segítsége, mely a napi munkákat segíti.

A szponzori autó kulcsát Bagyó Sándor vette át, és Dárdai Miklós, a VMMSZ alelnöke vezeti. Operatív feladatai ellátásakor ugyanis sok időt tölt az utakon, hiszen a Balaton partján mint sürgősségi mentőhajó-vezető és a búvárszolgálat oszlopos tagja szolgálatban, vagy azonnal riaszthatóként állandó készenlétben kell lennie. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában