Veol podcast

2023.07.22. 13:00

Tűzbe menne a gyerektanítványainak a sikereiért

Mentősofőr, bűnügyi helyszínelő technikus, ugyanakkor karate korosztályos hazai és világbajnok, világkupa győztes versenyzők kerültek ki a kezei közül - a műsor vendége, Kelemen Krisztián, karate edző, a Hagakure Sportegyesület vezetője.

Komaniczki Zoltán

Amellett, hogy karateedzőként gyerekekkel foglalkozik, mentősofőrként dolgozik Balatonfüreden Kelemen Krisztián, aki a beszélgetés során beszél róla, hogy mindig megrendíti, amikor szembesül a szerencsétlenségekkel, de azt is tudja, hogy  túl kell lépni ezeken, mert mindig van egy következő eset, ahol helyt kell állnia. Másik hivatása a bűnügyi helyszínelő technikusi munka – kiderül, neki is tudni kell  gondolkodni az elkövető fejével, célirányosabban tudnak dolgozni a nyomok felkutatásában. Szó lesz róla, hogy Balatonkenesén működik a Hagakure Sportegyesület, amelyet kitűnő eredményekre vezetett karateedzőként - korosztályos világbajnok, világkupa győztes versenyzőket nevelt ki, de arra is ügyel, hogy tartalmasan töltsék szabadidejüket is a rá bízott gyerekek, megfizethetetlen számára, amit az ő boldogulásuk jelent.

Ez itt a VEOL Podcast Pódium 45. adása. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában