Helyi közélet

2023.08.25. 13:00

Gasztrokaland és családi nap Farkasgyepűn

Farkasgyepű Község Önkormányzata, a Farkasgyepű Fejlődéséért Egyesület és a Veszprém Vármegyei Önkormányzat szervezésében augusztus 27-én első alkalommal rendezik meg Farkasgyepűn a Bakony vad-, gasztro- és családi napot.

Haraszti Gábor

A programok közül természetesen a főzőverseny sem maradhat ki

Forrás: Pixabay-illusztráció

Az egész napos vasárnapi program délelőtt 9 órakor főzőversennyel veszi kezdetét, melyre a jelentkezés lezárult, az elkészült ételek zsűrizése és az eredményhirdetés között 12.45-től fellép a Bakony Vadászkürt Egylet, kora délután a Veszprémi Petőfi Színház művészeinek műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, majd a Pápai Musical Stúdió ad koncertet, 15.30-tól pedig a német Löder Buam zenekar lép színpadra. 

A szervezők a kísérőprogramokról sem feledkeztek meg, arcfestés, ugrálóvár, kézműves-foglalkozás, 3D-s interaktív játék és egészségügyi bemutató foglalkozások várják a látogatókat. A rendezvény keretében 10 és 12 óra között a Bakony Vadjai Múzeum ingyenesen látogatható.

Az esemény fővédnöke Takács Szabolcs főispán. Az I. Bakony Vad-, Gasztro- és Családi Nap helyszíne a Kossuth utca melletti terület, ahova mindenkit szeretettel várnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában