Jól halad a kivitelezés

2023.08.12. 08:00

Hamarosan megújult utcákon járhatunk Veszprémben

Két utcában napokon belül, míg a József Attila utcában az ősz végére készül el az út­felújítás.

Marton Attila

Út- és csatornaépítés a József Attila utcában

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Jelenleg a Batthyány utcában 90 százalék, míg az Akácfa utcában 75 százalék a fejlesztés készültségi aránya – írta kérdésünkre küldött válaszában a kivitelező Strabag Általános Építő Kft.

Hozzátették, a Batthyány utcában és az Akácfa utcában várhatóan augusztus közepén, míg a József Attila utcában november közepén fejeződik be a fejlesztés. A kivitelezés alatt a közlekedőknek forgalomkorlátozásra kell számítaniuk.

A József Attila–Egyetem utcai csomópontban a jelzőlámpás forgalomirányítás várhatóan augusztus közepéig marad érvényben. A csatornaépítési és az útfelújítási munkálatok miatt a jelzőlámpás irányítás a József Attila utcában továbbra is megmarad a kivitelezési munkák befejezéséig. Érdeklődésünkre közölték azt is, a következő időszakban a Megyeház téren az új kávézó előtt úgynevezett kiss & ride (magyarul puszi és menj) parkoló kialakítása kezdődik meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában