Helyi közélet

2023.08.19. 13:38

​Hősök Piaca Zircen

Rimányi Zita

A Hősök Piaca elnevezésű rendezvényt augusztus 19-én, szombaton 14 és 22 óra között tartják meg a Reguly-múzeum kertjében, ezen a napon a délelőtti vásár elmarad. Délután várják a termelők, az árusok az érdeklődőket 14 és 19 óra között, és közben megnézhetik Somogyi Tamás látványfőzését. A rendőrségi eszközbemutató 15 órakor kezdődik, 19 órakor a tűzoltóság játékos bemutatója. Népi foglalkozásokra várják a gyerekeket 15 és 19 óra között. A Bordó Sárkány koncertje a piac melletti színpadon 21 órakor kezdődik. 

"Tudjátok, hogy kik a mindennapi hőseink? Kik vigyáznak a gyerekeinkre, gondoskodnak a családjainkról, és kik segítenek, ha baj van? Igen, ezek mind mi vagyunk, mindannyian, a hétköznapi hősök. És, hogy lássunk még nagyobb példákat, elhozzuk nektek a rendőrséget, a tűzoltóságot és a polgárőrséget egy közös bemutatónapra. Gyertek el és vegyetek részt a szakemberek előadásain, nézzétek meg milyen eszközökkel dolgozik a rendőrség, nézzétek meg, milyen élőben egy baleseti mentési akció, és közben piac, piac, piac, amit a mindennapi hősök tiszteletére tartunk" – fogalmaztak a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában