Elismerések az ünnepen

2023.08.23. 13:00

Sokat tettek a faluért

Pál-Gyarmati Katalin, Szentkirályszabadja polgármestere elismeréseket adott át az államalapító Szent István tiszteletére rendezett ünnep alkalmából a Nemzedékek Házánál.

Kovács Erika

Dobi Sándorné, Nagy Gáborné, Herbst Kálmán és Szántód László Pál-Gyarmati Katalin polgármestertől vehették át az elismerést a nemzeti ünnepen

Forrás: önkormányzat

A képviselő-testület döntése nyomán a közösségért végzett kiemelkedő munkájáért Szántód László korábbi jegyző, Herbst Kálmán, a helyi Gép-Coop Kft. csavargyár ügyvezetője, Nagy Gáborné, a Mai Nők Klubja vezetője és Dobi Sándorné orvosírnok vehette át a Szentkirályszabadjáért díjat Pál-Gyarmati Katalin polgármestertől. 

Az ünnepen koszorúkat helyeztek el a Szent István-szobornál, majd a szentmise után Wessetzky Szabolcs református lelkész megszentelte az új kenyeret a Római Katolikus plébániatemplomban. A közönséget szép műsorral ajándékozta meg mások mellett Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara, a Szent István népdalkör, míg a Mai Nők Klubja történelmi divatbemutatóval varázsolta el az érdeklődőket. Az ünnep tűzijátékkal zárult. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában