Összecsaptak a rendőrök

2023.09.27. 13:00

Sportviadalt rendeztek: Európa Balatonfüredre figyelt

Dánia győzelmével ért véget a 16. Rendőr Férfi Kézilabda Európa-bajnokság – derült ki az eredményhirdetésen Balatonfüreden, a Balaton Szabadidő- és Konferencia-központban az elmúlt hétvégén. A második Németország lett, a harmadik helyen Ausztria végzett.

Kovács Erika

Kontrát Károly országgyűlési képviselő, a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnöke adta át az érmeket a résztvevőknek az eredményhirdetésen

Fotó: Kovács Erika

– Köszönetet érdemel mindenki, aki azon dolgozott, hogy ez a bajnokság színvonalas és gördülékeny legyen – fogalmazott Kontrát Károly országgyűlési képviselő, a Magyar Rendészeti Sportszövetség (MRS) elnöke, aki a kupát, illetve az érmeket átadta a résztvevőknek. – Gratulálok a magyar csapatnak, nagyon büszkék vagyunk rátok! – hangsúlyozta. 

Varga Péter rendőr dandártábornok, az MRS ügyvezető elnöke elismeréssel szólt a helyszínről, a vendéglátásról, Balatonfüredről. 

Szeptember 18–23. között rendezték meg a 16. Rendőr Férfi Kézilabda Európa-bajnokságot a Balaton Szabadidő- és Konferencia-központban. A megnyitón az eredményhirdetés szónokai mellett méltatta a sporteseményt Georgios Tzatzikis, az USPE (European Police Sports Union), az Európai Rendészeti Sportszövetség elnöke is. 

A viadalon részt vett Magyarország csapata mellett Ausztria, Dánia, Franciaország, Németország, Monaco, Norvégia és Svájc csapata, melyek a Készenléti Rendőrség zenekara kíséretében vonultak be a terembe a megnyitón. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában