Fejlesztés

2023.09.22. 18:00

Világszínvonalú intézményt adnak át Balatonfüreden

Szeptember 30-án 15 órakor adják át a Balatonfüred Kongresszusi Központot, a rendezvényen ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők, és az épület alatti mélygarázsban szintén ingyen lehet parkolni, derült ki Bóka István polgármester közösségi oldaláról.

Kovács Erika

Szuperkényelmes székek becsomagolva. Így nézett ki a 650 férőhelyes, karzattal és süllyesztett zenekari árokkal ellátott színházterem júniusban Fotó: Kovács Erika

Azt írta, az átadáson ünnepi műsort ad a Füred Dixieland Band és vendége, az énekes Gábriel, a Sforzato Brass Quartet, Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara, a Balatonfüred Néptánc Együttes, a Ferencsik János Zeneiskola kórusa és Balatonfüred Város Vegyeskara. 

 A város önkormányzati  képviselői a Balatonfüred Kongresszusi Központ előtt, nyár elején Fotó: Kovács Erika

Az önkormányzati tulajdonban lévő közel kéthektáros területen kétszintes, ötezer négyzetméteres multifunkcionális, csúcstechnikával felszerelt rendezvényközpont épült, melynek főbejárata a Huray utcáról nyílik. A 650 férőhelyes, karzattal és süllyesztett zenekari árokkal ellátott színházterem mellett kiállítóterülettel, különtermekkel, illetve mobil falakkal egymástól leválasztható szekciótermekkel rendelkező épület 1200 látogató befogadására képes. Az épület alatt 284 parkolóhelyes mélygarázst alakítottak ki. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában