Főzés Tapolcán

2023.12.23. 15:00

Káposztás bab a kondérban

A Telekom Veszprém Kézilabda Csapatának Tapolcai Szurkolói Csoportja az idei jótékony célú főzés sorozat utolsó napján, csütörtökön káposztás babbal várta a rászorulókat a Fő téren.

Tóth B. Zsuzsa

Az utolsó napon káposztás bab került terítékre Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A szurkolók minden évben karácsony előtt jótékonysági akciót hirdetnek, amelynek keretén belül három napon keresztül ingyenes ételosztással és jó hangulattal várják a rászorulókat és az érdeklődőket Tapolca Fő terén.

Az előző évhez hasonlóan idén is naponta kétszáz adag meleg ételt biztosítanak helyben, de ezen felül a szociális és egészségügyi intézményekben dolgozóknak, valamint a Tapolcai Hajléktalanszálló lakóinak is főznek. 

Az akció során szerzett adományokat ezúttal is karitatív célokra gyűjtik, melynek célja olyan rászorulók támogatása, akik önhibájukon kívül vagy életkörülményeik miatt kerültek hátrányos helyzetbe. Ebben az évben egy kisfiúnak segítenek, aki a veleszületett rendellenessége ellenére hihetetlen erővel és bátorsággal állja a műtétek sorát. Egy édesanyának, aki alázattal és áldozattal, hatalmas hittel gyógyíttatja gyermekét férjével és kislányával együtt, miközben másokon is segíteni akar. Ők most elértek anyagi lehetőségeik végére, de a szurkolók remélik, hogy támogatóikkal közösen reményt és támogatást adhatnak a család harcának folytatásához.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában