Adventi ünnepség

2023.12.18. 18:38

Meghitt hangulatban várják a karácsonyt Iszkázon

Cseh József polgármester a karácsonyváró ünnepségen az ünnep jelentőségéről és a szeretet fontosságáról beszélt. Arra buzdította a hallgatóságot, hogy ne csak az ünnep alatt, hanem egész évben éljenek szeretetben, és segítsék egymást. Úgy fogalmazott, hogy a betlehemi fény ragyogja be életünket, és ne az anyagi dolgok határozzák meg az örömünket. Békés, boldog karácsonyt kívánt mindenkinek.

Veol.hu

A hivatal mellett felállított adventi koszorún a harmadik gyertyát Kocsis Tamás plébános (balra) és Kovács Zoltán országgyűlési képviselő gyújtotta meg

Fotó: Napló

A köszöntőt követően a Csöglei Általános Iskola hittanosai adták elő műsorukat. Majd Nemes Árpádné Ibolya Oscar Wide A boldog herceg című, a karácsony igazi ajándékáról szóló novelláját olvasta fel. Ezt követően Török-Boros Anita angol nyelvű karácsonyi dalok éneklésével kápráztatta el a közönséget.

Az ünnepség zárásaként a polgármesteri hivatal mellett felállított adventi koszorún a harmadik gyertyát a térség országgyűlési képviselője, Kovács Zoltán és Kocsis Tamás plébános gyújtotta meg. Ezt követően mindenki visszatért a művelődési házba, és bejgli, forralt bor és sütemények elfogyasztása közben baráti beszélgetésekkel folytatták az estét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában