Óévbúcsúztató

2024.01.01. 11:30

Kiváló hangulatban várták az új évet Ajkán

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, BUÉK, kiabálták százak az Agórán, mikor éjfélt ütött az óra, ami nem csupán egy új nap, hanem egy új év beköszöntét jelentette. Az Agórán a szabadtéri szilveszteri buli ismét sokakat vonzott. A bulizókat DJ Herendi, valamint a Pannon Várszínház két művésze, Kovács Ágnes Magdolna és Keresztesi László szórakoztatta.

Tisler Anna

Kiváló hangulatban zajlott a szabadtéri szilveszter az Agórán Gyarmati László

A Himnusz elhangzása után Schwartz Béla polgármester lépett a színpadra és köszöntötte Ajka lakosságát.

– Úgy kell szórakozni, hogy élvezzük. Nem kell másképp élvezni, csak úgy, ahogy az életet élvezzük. Mindig felelősségteljesen, kiegyensúlyozottan kell viselkedni, semmi túlzás. Küzdeni kell, de vidámnak lenni, így kell élvezni a szórakozást és az életet. De valami még hiányozhat, hiszen küzdünk, dolgozunk, vannak eredményeink és hibáink is, hátrányaink. Valami hiányzik, és tudják mi? A harmónia. Ezt a harmóniát kívánom mindenkinek. Ajkán különleges emberek élnek, sokszor elmondtam, ezért bízva bízhatunk abban, hogy minél többen megtalálták ezt a harmóniát, és bízhatunk abban, hogy Ajka csillaga még magasabban fog ragyogni – mondta a polgármester.

A rendezvény kiváló hangulatban zajlott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában