Közösségi programok

2024.01.31. 16:00

Kulturális teadélutánokat rendeznek Badacsonytördemicen

Az év elején adta hírül a Badacsonytördemicen működő Jövőnkért Egyesület, hogy a Magyar falu program Falusi civil alapjánál közösségi programok szervezésére nyertek támogatást.

Szijártó János

A Jövőnkért Egyesület első közösségi programja a napokban lezajlott Badacsonytördemicen, amit idén még további hat követ

Fotó: szervezők

Ennek köszönhetően a téli és az őszi hónapokban hét alkalommal rendezhetnek a településen úgynevezett kulturális teadélutánt. Erről az egyesület nevében Pákay-Maurer Ágnes tájékoztatta lapunkat. Mint megtudtuk, az első közösségi program a napokban már le is zajlott Badacsonytördemicen. A plébánia épületében a gyermek és felnőtt résztvevők együtt társasjátékoztak, kvíz formájában ismerkedtek a településsel és nem utolsósorban jókat beszélgettek, teáztak, sütiztek. 

A Jövőnkért Egyesület első közösségi programja a napokban lezajlott Badacsonytördemicen, amit idén még további hat követ
Fotó: szervezők

A soron következő eseménynek ugyancsak a plébánia ad helyet, s február lévén a téli időszaknak megfelelő programmal várják az érdeklődőket. Február 10-én, szombaton délelőtt a résztvevők testközelből ismerkedhetnek meg a tollfosztással, a kukoricamorzsolással, de a tervekben szerepel csuhézás, fafaragás, fánksütés, kiszebábégetés és kézműveskedés.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában