Rimányi Zita jegyzete

2024.01.05. 11:17

Miről is ír az újságíró és hogyan? Miről volt érdemes írni 2023-ban?

Elvettük magunktól a csillagos égbolt látványát és az erdei csendet – azt mondják.

Rimányi Zita

Írni mindenki tud, az újságírót érzései különböztetik meg másoktól, az olvasókra gondolva szolgáltat és szórakoztat, az a legjobb, ha együtt, azaz élvezetesen informál

Fotó: Rimányi Zita/Napló

Ezért fontosnak tartottam tavaly megírni, hogy a Bakonyban nem teljesen. A költőméhész napszínű gondolatait szintén szívesen idéztem. Mit tanultam még 2023-ban? Leckét kaptam abból, amit sejtettem: akár egy pillangó a témánk, akár egy baleset, benne az egész élet mindegyikben, ha empatikusan fogalmazunk. Felfejthetők mindegyikből tanulságok, amik összebarátkoztatnak minket mindennapjainkkal. Arra is jó volt a múlt évben rájönni, közel kerülhetek olvasóinkhoz a szülői ház karácsonyfadíszei révén, mert elküldték kedvenceiket és Stephen King szerint ezek azon kevés holmi közt vannak, amik hűek maradnak az emberhez. Talán egy-egy cikkünkre is emlékeznek páran a néhány napja zárult esztendőből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában