Veol podcast

2024.01.13. 20:19

Óriási segítséget jelenthet a bajban a biztosítás

Hogyan hasonlíthatóak össze a különböző kötelező gépjármű-felelősség- és casco biztosítások? Mit érdemes tudni kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, vagy Casco megkötése előtt? Hogyan hasonlítsuk össze a különböző biztosítók ajánlatait? Mit vegyünk figyelembe egy biztosítás kiválasztásakor? Ezekre, és hasonló kérdésekre keressük a választ Dolgos Tamással biztosítási top tanácsadóval, a Generali Biztosító veszprémi képviselet-vezetőjével, számtalan vállalati díjjal kitüntetett VIP mentorral.

Komaniczki Zoltán

Dolgos Tamás

Fotó: Komaniczki Zoltán

Kiderül, bár az internet világában minden információ elérhető a világhálón, ahol mindjárt bármelyik módozat meg is köthető, de Dolgos Tamás azt vallja, semmi sem pótolja a személyes biztosítási tanácsadást, amikor minden esetleg felmerülő kérdésre azonnal megkapja a szakszerű választ az ügyfél, és könnyebben meghozhatja a számára legelőnyösebb döntést. Ez is egy olyan szakterület, amelynek a különböző részleteit, fontos tudnivalóit nem lehet interneten elsajátítani, ehhez szükség van a szakavatott segítségre. Tamás VIP mentor, ami azt jelenti, hogy pályakezdő tanácsadókat vezet be a szakma rejtelmeibe – már találkozott is egy olyan munkatárssal, aki rögtön az elején sok sikert ért el – mára együtt dolgoznak Dolgos Tamás Cholnoky utcai irodájában. 

A mikrofonnál Komaniczki Zoltán. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában