Tisztaság

2024.01.01. 13:37

Reggeltől serénykedtek a veszprémi takarítók, s nem eredménytelenül

Új esztendőt, a 2024-est írjuk a mai naptól, ami azt is jelenti, tegnap elbúcsúztattuk az óévet. Azt az óévet, mely kiemelkedő jelentőségű volt Veszprém számára, tekintve, hogy elnyerte, illetve betölthette Európa egyik kulturális fővárosának címét, szerepét.

Benkő Péter

Méltó módon, hatalmas ünnepléssel búcsúztatták az EKF-esztendőt Szilveszter napján. Ennek, és a privát társaságok köztéri mulatozásának is természetesen nyomai maradtak a városban, amit muszáj volt eltüntetni. 

Fotó: Benkő Péter

Az illetékesek ezt a mai nap kellően korai időben elkezdték, s így elmondható, hogy délre lényegében megtisztították a belvárost a buli nyomaitól. A közterületeken fotózásunk idején, a déli harangszót megelőzően még dolgoztak, de elmondható, hogy eredményesen. Az utcák ragyognak a tisztaságtól, a rendtől, nyoma sincs a tegnap esti-éjszakai dínomdánomnak.

Fotó: Benkő Péter

Maradjon így, és reménykedjünk, az elmúlt esztendő másfajta sikerei azért mélyebb nyomokat hagynak bennünk 2024-ben és azt követően is. Mert sikerek voltak, nem kevés, és nem csupán a takarítás kapcsán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában