Mulattak a diákok

2024.02.02. 09:00

A retro volt a középpontban a a Pápai Petőfi Sándor Gimnáziumban

A diákság kezdeményezésére farsangot szerveztek a Pápai Petőfi Sándor Gimnáziumban. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott esemény témáját is a tanulók találták ki, mely nem volt más, mint a retro.

Haraszti Gábor

Lesz folytatása a petőfis farsangnak Fotó: Gimnázium

A diákönkormányzat tagjai a nosztalgia jegyében állították tehát össze a játékokat, feladatokat. A jó hangulatú, hagyományteremtő rendezvényen volt farsangi süti szépségverseny, feleletválasztós kvíz, természetesen jelmezverseny és zenefelismerő játék is. A diákok nagyon élvezték az együtt töltött délelőttöt, így biztosak lehetünk a folytatásban is, a hangulatot fokozta, hogy nemcsak a tanulók, hanem a pedagógusok egy része is csatlakozott a kezdeményezéshez és beöltözött.

Fotó: Gimnázium

A farsangi süti szépségversenyt a 12.C osztály nyerte, a különdíjat a 9.Ny kapta. A farsangi Kahoot győztese a 10.B osztály lett. A jelmezversenyt osztályonként díjazták, ahol Nagy-Stall Zétény, Molnár Benő, Mázi Dóra, Kisvári Veronika, Szentmiklóssy Szonja, Simon Alexandra valamint Bakker Mariska vehetett át jutalmat. 

Fotó: Gimnázium

A tanárok közül Koller László nyert, az iskola legviccesebb jelmeze díját Schveighoffer Dániel kapta, a farsangi játékot Szőke Abigél nyerte. A retro zenefelismerő játékban holtversenyben a tanárok csapata és a 11.B osztály bizonyult a legjobbnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában