Diákok és oktatók

2024.02.07. 19:00

Jubileumi osztrák sítábor az Ipariban

Idén is megszervezte a már hagyományosnak tekinthető, immár 30. sítáborát az Ipari iskola, és ezúttal is a jól bevált helyre, az ausztriai Klippitztörlbe utaztak a diákok és oktatóik.

Juhász-Léhi István

Nagyszerű hangulatban telt az idei iparis sítábor is Fotó: Ipari iskola

Kobán László igazgatóhelyettes, testnevelő tanár a Naplót arról tájékoztatta, hogy rekordszámú, 52 résztvevővel indult a hétnapos túra január végén. Külön köszönetet mondott a testnevelői gárdának, Somogyi Zsuzsának és Földesi Csabának, akik 17 kezdő diákot tanítottak meg a sízés alapjaira. 

A fantasztikus héten volt palacsintasütő verseny, műanyag szánkón való lesiklás, és természetesen a hagyományos avatóműsort is megrendezték. Az iskola mottójának megfelelően – mely szerint „egy tábor akkor sikeres, ha mindenki, a tanár és a gyerek is jól érzi magát” – egy fantasztikus héten vannak túl a tanulók és az oktatók. Már most bizonyos, hogy jövőre ismét Klippitztörlben találkozik az iparis sícsapat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában