"Legyen békesség és szeretet!”

2024.02.15. 20:00

Közösségi házat adtak át Balatonfőkajáron (videó)

A Magyar falu program 35 milliós támogatásával és 19 milliós önrésszel közösségi házat alakítottak ki Balatonfőkajáron, amelyet február 15-én, csütörtökön adtak át. A labdarúgópályánál lévő 150 négyzetméteres épületben működik majd a motoros klub, a világ- és Európa-bajnok hírességekkel büszkélkedő íjászegyesület, valamint a galambászok.

Kovács Erika

Impozáns, korszerű közösségi épülettel gyarapodott Balatonfőkajár

Fotó: Kovács Erika/Napló

Köszönettel szólt a kormányzat támogatásáról Kontrát Károly országgyűlési képviselő, majd elismeréssel beszélt a település dinamikus fejlődéséről, gyarapodásáról, a lakosság számának növekedéséről. – Legyen békesség, szeretet, egyetértés a továbbiakban is Balatonfőkajáron – fogalmazott, és külön szólt a kitűnő csapatmunkáról is, mely jellemző a településen.    

Forró Zsolt polgármester és Kontrát Károly országgyűlési képviselő az átadáson
Fotó: Kovács Erika/Napló

Forró Zsolt, Balatonfőkajár polgármestere méltatta Kontrát Károly képviselő segítségét, mellyel elnyerték a munkálatokhoz szükséges kormányzati támogatást. Hozzátette, az épület rendelkezésre áll majd a település különféle rendezvényeihez is, egyebek mellett óvodai, iskolai programokhoz, melyeket a sportpályán, illetve a közelben rendeznek meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában