Ünnepi kitüntetések

2024.03.15. 20:45

Az Agrárminisztérium elismerései

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából Sulyok Tamás köztársasági elnök elismeréseket adott át.

Veol.hu

Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át Kovács Sándor

Fotó: családi

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést vehette át Simon Attila jogász, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara Szervezési és Vezetési Intézeti Tanszékének címzetes egyetemi docense a herendi porcelán mint hungarikum széles körű megismertetése által a magyar kulturális értékek megőrzéséhez és az országimázs építéséhez is hozzájáruló munkája elismeréseként; Török László, a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az állatvédelem és állatjólét területén végzett kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként. 
A Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést érdemelte ki Kovács Zoltánné, a Bakonyerdő Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese az erdőgazdálkodás ügyviteli támogatása terén végzett magas szintű szakmai munkája elismeréseként. 
A Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést Marokházi Csabáné, a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark nyugalmazott állatgondozója a Veszprémi Állatkert népszerűsítése, valamint a fiatal nemzedékeknek az állatok szeretetére nevelése érdekében végzett odaadó munkája elismeréseként vehette át. 
Nagy István miniszter az Életfa Emlékplakett Arany fokozatát adományozta Fábián Gábornak, a Bakonyerdő Zrt. nyugalmazott műszaki osztályvezetőjének a bakonyi és a balaton-felvidéki erdőterületek feltárásának tervezése, kivitelezése terén elért eredményeiért. 
Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át Kovács Sándor, a Bakonyerdő Zrt. nyugalmazott erdőgondnoka a vad- és erdőgazdálkodás területén végzett sokrétű és eredményes munkájáért. 
 

Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata 
Fotó: családi

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában