Választás

2024.03.18. 09:05

Bóka István, Balatonfüred polgármesterjelöltje: Együtt, tovább Balatonfüredért!

Újraindul a polgármesteri posztért Bóka István, aki bemutatta a Fidesz–KDNP helyi jelöltjeit március 18-án reggel.

Kovács Erika

A balatonfüredi jelöltek balról jobbra: Böröcz István, Illés Hajnalka, Holczer András, Molnár Judit, Bóka István, Hári Lenke, Kuti Rezső, Fellegi Erzsébet és Gáspár Ákos Fotó: Fidesz iroda/Balatonfüred

– Az együttes, közös munkában hiszek. Szeretném, ha továbbra is együtt, Balatonfüredért dolgozhatnánk, hiszen a képviselő-testületben nem volt megosztottság. Ezt az utat kívánom folytatni. Több jelentős, már elindított fejlesztési programunk van, ezeket szeretnénk befejezni, hazai és uniós forrásokkal rendelkezünk, és vannak új városfejlesztési szándékaink is. Kiegyensúlyozott és stabil gazdálkodása van a városnak, eredményes volt a jelenlegi önkormányzati ciklus, hiszek a folytatásban, fogalmazott Bóka István polgármester, majd bemutatta a Fidesz–KDNP helyi, egyéni önkormányzati képviselőjelöltjeit. 

Eszerint az 1-es választókörzetet Molnár Judit önkormányzati képviselő, a humán erőforrás bizottság elnöke, a 2-es választókörzetet Fellegi Erzsébet, az Állami Szívkórház főnővére, a humán erőforrás bizottság tagja, a 3-as választókörzetet Kuti Rezső, a balatonfüredi Római Katolikus Plébánia képviselő-testületének tagja, a 4-es választókörzetet Illés Hajnalka önkormányzati képviselő, az 5-ös választókörzetet Böröcz István önkormányzati képviselő, a helyi turisztikai egyesület elnöke, a 6-os választókörzetet Gáspár Ákos önkormányzati képviselő, a 7-es választókörzetet Holczer András önkormányzati képviselő, alpolgármester, a 8-as választókörzetet Hári Lenke önkormányzati képviselő, alpolgármester képviseli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában