Tündérszépek

2024.03.09. 09:00

Elkezdődött a fotózás, nem lesz könnyű dolga a zsűrinek (galéria)

Március 5-én megkezdődtek a fotózások a szépségversenyünk regionális fordulójába jutott lányokról. Elsők között érkezett a várpalotai Futó Anett, akinek a fő motivációja, hogy javítson az önbizalmán.

Veol.hu

A 22 éves Anett Várpalotán érettségizett, majd elsajátította a bártender és barista szakmát is. Jelenleg a vendéglátásban dolgozik, és szabadidejében előszeretettel látogatja az edzőtermeket. Gyerekkora óta imádja a sportokat. A fiatal lány nem jön zavarba a konyhában, ugyanis imád sütni és főzni is. A fotózás végig remek hangulatban telt, és nagyszerű képek születtek Anettről. A fotózások a következő napokban is folytatódnak, a versenyzőkkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk őket a tudnivalókról. Érdemes mielőbb jelentkezni, hiszen a férőhelyek száma korlátozott. Várjuk minden 18 és 35 év közötti hölgy jelentkezését!

Futó Anett, akinek a fő motivációja, hogy javítson az önbizalmán
Futó Anett, akinek a fő motivációja, hogy javítson az önbizalmán.
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

 

Veszprém vármegye szépségei Fejér, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. Nevezz minél előbb, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában