Érdemrend

2024.03.04. 12:00

Kitüntetéseket ad át a pápai önkormányzat

Idei első ülésén Pápa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete zárt ülésen döntött arról, hogy kik vehetik át Pápa Város Díszoklevelét, illetve ki kapja a Pápa Városért Érdemérmet.

Haraszti Gábor

A képviselők döntése értelmében az önkormányzat Császár Endre egykori önkormányzati képviselőnek Pápa Városért Érdemérmet adományoz. Pápa Városért Érdemérem adományozható mindazon természetes személyeknek, gazdálkodószervezeteknek, civil szervezeteknek, akik-amelyek a város fejlődése, gyarapodása, hírnevének öregbítése érdekében kifejtett tevékenységükkel kimagasló érdemeket szereztek.

Pápa Város Díszoklevele kitüntetést vehet át a Balla Diáksport Egyesület, Borbély András dartsjátékos, Burján Ernőné triatlonversenyző, Kokas Gizella háziorvos és a Tapolcafői Kertbarát Kör. A díszoklevél a város gazdasági és közéletében, a városfejlesztésben, valamint a tudomány, művészet, irodalom, egészségügy, oktatás, nevelés, közművelődés és egyéb téren a város érdekében kiemelkedő tevékenységet végző természetes személyeknek, gazdálkodószervezeteknek, civil szervezetnek adományozható.

Az elismeréseket Áldozó Tamás polgármestertől a hagyományokhoz hűen a március 15-i városi megemlékezésen vehetik át a kitüntetettek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában