Mester és tanítványa

2024.04.18. 18:00

Áttáncolták a veszprémi éjszakát (galéria)

Szombat este megtelt a veszprémi Historia Hangvilla étterme: DJ Tóth Józsi és Szöllőskei András, alias Pinyó, Mester és tanítványa címmel szervezett kitűnő mulatságot.

Juhász-Léhi István

– A szombat esténk a tervek szerint sikerült. Rendben volt a hang- és a fénytechnika is, de ehhez kellett a hely, aminek bizony az adottságai nagyon jók – mondta érdeklődésükre Tóth Józsi. Elárulta, elővételben elkeltek a biléták a partira, ahol a fiatalabb Pinyó cédékkel dolgozott, míg ő laptopról játszotta a zenéket. Még hogy generációs különbségek, jegyeztem meg neki. – Igen, érdekes módon pont fordítva vagyunk bekötve. De abban nem, hogy jó pár órával előtte körbejártunk, hogy biztosak legyünk mindenben, és hogy minden hibát kiküszöböljünk. Minden rendben volt, majd amikor visszatértünk, addigra az öcsém – MC Tóth Laci –, amolyan ceremóniamesterként tüsténkedett – újságolta.

Szombat este megtelt a veszprémi Historia Hangvilla étterme
Szombat este megtelt a veszprémi Historia Hangvilla étterme
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Kiderült, este 9 körül csaptak a lemezek közé, de a közönségnek kellett egy jó fél óra, hogy beinduljon a buli, akkor azonban megmozdult a ház. – Pinyó nagyon ügyesen elkezdte adagolni, kitűnő volt a hangulat – mondta Józsi, aki amúgy a Garden Partyval kezdett a Mezzofortétól, ami annak idején örök szignálja volt, tudtam meg tőle. 

– A hőskorban minden diszkósnak volt egy kezdőszáma, amivel indított, majd arra ment rá a beköszönés a közönségnek – tette hozzá a teljesség kedvéért. – Természetesen a vendégekkel is foglalkoztam, megvoltak a feladataim. Voltak egyébként szülinaposok, akiket külön-külön köszöntöttünk, majd az est fénypontjaként 11 órakor Pinyónak átadtuk az életműdíjat, ami egy mini Oscar-szobor. Volt meghatódás, pezsgő, érzelem – jegyezte meg. 

Józsi mesélte, több vendég is kérdezte: lesz folytatás? Ezúton is üzeni: ősszel úgy néz ki, hogy igen. – Ez egy nagyon jól sikerült hétvége volt, mindenki jól érezte magát. Reményeink szerint a nyári szünet után ismét jelentkezünk – mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában