Pályázati forrás nélkül

2024.04.12. 15:00

Megkezdődött a pápai sétálóutca rekonstrukciója

Megkezdődött a Kossuth utcai rekonstrukció harmadik üteme Pápán. A mostani beruházás egy közel 600 négyzetméteres területet érint.

Haraszti Gábor

– Megkezdtük a Kossuth utca egy újabb szakaszának a felújítását, mely az önkormányzat nagy vállalása – jelentette be a helyszínen Áldozó Tamás polgármester. – Pályázati forrás nélkül, saját bevételeink terhére kezdtük meg az újjáépítést. Vannak már elkészült szakaszai, sőt nagyon szép az elkészült szakasza a Kossuth utcának, és ez nagyon jól is működik, hiszen az önkormányzat összefogva a vállalkozókkal sikeres rendezvényeket tudott itt lebonyolítani. Ehhez kapcsolódik hamarosan a Deák Ferenc utcáig terjedően szakasz – fogalmazott a városvezető.

Újabb szakasz szépül meg a pápai sétálóutcán
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Mint kiderült, az új útburkolat tardosi mészkőből készül, három növénykazettát építenek, amelyekbe több mint 250 növényt ültetnek el, továbbá négy közvilágítási oszlop és hét pad kap helyet a területen. A munkának május végére kell elkészülnie. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában