Jó tudni

2024.04.03. 12:00

Változik néhány, vármegyénken áthaladó vonat közlekedése

A vasúttársaság értesíti utasait, hogy április 6. és 8. között az Ajka–Devecser, valamint a Boba–Zalabér-Batyk állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 10-es (Győr–Celldömölk), a 25-ös (Celldömölk–Zalaegerszeg), és a 26-os (Ukk–Balatonszentgyörgy) vasútvonalakon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Benkő Péter

A Göcsej InterCity vonatok helyett Ajka és Zalaegerszeg, valamit Balatonszentgyörgy és Zalaegerszeg állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A Helikon IR- és a Lesence sebesvonatok a vonalnak csak bizonyos szakaszain közlekednek
Fotó: Benkő Péter Roland

A Helikon InterRégió vonatok megosztva, Győr–Celldömölk, illetve Ukk–Balatonszentgyörgy/Kaposvár/Pécs állomások között közlekednek. Celldömölk és Ukk állomások között vonatpótló autóbuszok járnak, melyek Celldömölk állomáson Győr felől/felé a hirdetményben szereplő személyvonatokhoz csatlakoznak.

Ajka és Zalaegerszeg között nem jár a Göcsej IC, helyette autóbuszokra kell átszállni
Fotó: Benkő Péter Roland

A Lesence sebesvonatok a vágányzár ideje alatt csak Szombathely–Celldömölk viszonylatban közlekednek. A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető online, ugyancsak a vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában