Csolnoky Ferenc Kórház

2024.05.04. 19:00

Online is kérhető már időpont bizonyos szakrendelésekre

A gyorsabb ügyintézés érdekében néhány szakrendelés esetében bővítették az időpont-előjegyzés lehetőségének módját a Veszprém vármegyei Csolnoky Ferenc Kórházban. Egy e-mail-címen online, és egy újabb központi telefonszámon is kereshetik az intézményt a betegek.

Benkő Péter

A kórház reményei szerint az új lehetőségekkel kényelmesebben, könnyebben tudnak majd egyeztetni a páciensek a központi betegfelvételi irodával. Mielőtt telefonálnánk, írnánk, minden alkalommal tájékozódjunk az intézmény honlapján, ahol folyamatosan frissítik a szakrendelések elérésével kapcsolatos információkat, és megtalálunk valamennyi elérhetőséget.

A kórház azt kéri, hogy az elektronikus levélben adják meg a betegek a pontos nevüket, tajszámukat, telefonszámukat, és azt, milyen szakrendelésre, vizsgálatra szeretnének időpontot foglalni. Ha papíralapú beutalóval rendelkeznek, csatolják azt a levélhez mellékletként, ha több beutalójuk van, akkor egyesével csatolják azokat, ne tömörítsék egy fájlba. Ha nem önmaguk részére szeretnének időpontot foglalni, akkor a szakrendelésre érkező beteg adatait továbbítsák.

Fontos tudni, hogy a beérkezett e-mailekre huszonnégy órán belül válaszolnak, amennyiben levelüket délután 15 óráig elküldik. A később, illetve hétvégén és ünnepnapon érkező levelekre a beérkezést követő első munkanapon válaszolnak.

– Munkatársaink válasz-e-mailben tájékoztatnak a legközelebbi elérhető szabad időpontról, ha ez megfelelő, nincs további teendő. Ha nem tudnak élni a felkínált időponttal, azt kérjük, hogy negyvennyolc órán belül – az általunk felajánlott időpontot tartalmazó levelünkre válaszolva – jelezzék kérésüket – mondták el a kórház illetékesei, hozzátéve, ha egy munkanapon belül nem kapnak választ, úgy telefonon lépjenek kapcsolatba kollégáikkal. Felhívják a figyelmet, hogy a beteg adatainak megadásakor ügyeljenek a telefonszámuk pontos rögzítésére, hogy szükség esetén elérjék telefonon a pácienst.

Arról, hogy mely szakrendelések esetén vehető igénybe az új online-lehetőség, részletesen tájékoztatnak a kórház honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában